ציר דגים בסיסי

1 שומר חתוך גס

2 בצלים לבנים חתוכים גס

1 כרישה - רק החלק הלבן

4 גבעולי סלרי חתוך גס

1 ראש שום

צרור טימין

חצי בקבוק יין לבן

3 עלי דפנה

10 גרגירי פלפל אנגלי

חצי כפית פלפל שחור 

אופן ההכנה

בסיר רחב לחמם את שמן הזית, להוסיף את הבצל, הסלרי, השומר והכרישה ולטגן קלות מבלי שהירקות יקבלו צבע. להוסיף לסיר את אידרות הדגים והיין הלבן ולהמשיך לבשל.
לצמצם את היין עד שכמעט ולא נשאר יין בסיר.
להוסיף מים קרים עד לכדי כיסוי, להביא לרתיחה, תוך כדי הסרת הקצף שנוצר בסיר. להוסיף טימין ושום.
לבשל על סף רתיחה כ-40-60 דקות.
לסנן ולשמור בקירור.

 

לכל הדגים בחנות שלנו

 

מוגש בכיף, מטעם פישופ משלוחי דגים

 

אתר סיטארה       פייסבוק מציציםאתר פישופ     הילטון בייbello group