פילה לוקוס מטוגן

רכיבים ל-4 סועדים

4 יחידות פילה לוקוס במשקל 250 גרם כל אחד

1 כוס קמח

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

1 כף אבקת שום טחון

שמן לטיגון עמוק

1 חופן עלי כוסברה 

חצי חופן עלי בזיליקום

1 חופן עלי נענע

3 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון 

1 חופן עלי שמיר 

אופן ההכנה

בסיר עמוק לחמם את השמן לטיגון. בכלי עמוק, לערבב את הקמח עם הפפריקה, אבקת השום, והמלח.

לקמח את הדגים היטב בתערובת הקמח ולהסיר את השאריות בניעור קל.

להעביר את הדגים ישירות לשמן החם לטיגון למשך כ-8 דקות. להוציא את הדגים מהשמן ולהניח על נייר סופג.
לערבב את כל עשבי התיבול ולתבל קלות בשמן זית ומיץ לימון.

להניח את הדגים על צלחת ההגשה ולהניח ליד תערובת עשבי התיבול.

מומלץ להגיש עם רטבים שונים לדגים אותם ניתן למצוא בחנות fishop

 

אולי יעניין אתכם לקרוא עוד על דגי לוקוס

 

הכינו מתכון זה כבר היום, בעזרת פישופ משלוחים: משלוחי דגים טריים

 

אתר סיטארה       פייסבוק מציציםאתר פישופ     הילטון בייbello group