סביצ'ה אינטיאס בוינגרט לימון וצ'ילי

רכיבים ל-4 סועדים

300 גרם אינטיאס חתוך לקוביות בינוניות

10 עגבניות שרי פרוסות לרבעים

1 בצל לבן חתוך לפרוסות בעובי בינוני

חופן במיה טריה פרוסה דק

חופן עלי ריג'לה מופרדים ללא הגבעול

חופן עלי פטרוזילה מופרדים ללא הגבעול 

חצי בצל סגול פרוס דק

חצי כף פלפל ירוק חריף פרוס דק

5 כפות וינגרט לימון - להשיג בחנות fishop

שמן זית מלח ופלפל שחור

חצי לימון סחוט 

אופן ההכנה

לחמם מחבת עם מעט שמן זית,  לטגן את הבמיה כדקה מכל צד. לשמור בצד לאחר הטיגון.

לחמם שוב מחבת עם שמן זית ולצלות את פרוסות הבצל הלבן כ-3 דקות מכל צד עד לקבלת צבע זהוב וריכוך קל של הבצל.

לשמור בצד לאחר הטיגון.


בקערת ערבוב גדולה, לשים את קוביות הדג ומיץ מחצי לימון ולהשרות כ-5-8 דקות.

לאחר מכן, להוסיף את שאר המרכיבים ולתבל בוינגרט הלימון. לערבב היטב כך שכל מרכיבי המנה ישתלבו יחדיו.

 

בצלחת ההגשה למרוח את היוגורט כך שיכסה את כל הצלחת.
להניח את הסביצ׳ה וכל מרכיביו על היוגורט ולהגיש.

 

הכינו מתכון זה כבר היום, בעזרת פישופ משלוחים: משלוחי דגים נאים

 

אתר סיטארה       פייסבוק מציציםאתר פישופ     הילטון בייbello group