סלט שרימפס ושורשים בוינגרט אגוזים

רכיבים ל-4 סועדים

24 יחידות שרימפס קריסטל קלופים

ראש שומר פרוס דק מאוד

חופן גדול של שעועית ירוקה קצוצה דק

5 צנוניות פרוסות דק

לימון מפולט לפלחים

כרישה - החלק הלבן בלבד פרוס דק

2 יחידות צ'ילי אדום חריף פרוס דק

3 פרוסות לחם 

2 כפות תבלין זעתר יבש

1 כף סומק

שמן זית

מלח ופלפל שחור

3 כפות פרמז׳ן מגורד

6 כפות וינגרט אגוזים - להשיג בחנות fishop 

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-120 מעלות.

לחתוך את הלחם לקוביות בגודל בינוני ולתבל בשמן זית, זעתר ומעט סומק.
לייבש את קוביות הלחם כשעה בתנור עד לקבלת קרוטונים פריכים ולצנן.
במחבת גדולה, לחמם שכבה דקה של שמן זית,
לתבל את השרימפס במלח ופלפל שחור.
לצרוב את השרימפס היטב כדקה מכל צד.
בינתיים, מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
לקראת סוף הערבוב יש להוסיף את השרימפסים הצרובים לתוך קערת הערבוב ולערבב היטב.

להעביר את הסלט לצלחת ההגשה ולפזר מעל פרמז׳ן מגורד. 

 

הכינו מתכון זה כבר היום, בעזרת פישופ משלוחים: משלוחי פירות ים טריים | משלוחי פירות ים קפואים

 

אתר סיטארה       פייסבוק מציציםאתר פישופ     הילטון בייbello group